4/7/23, 8:48 AM BoardDocs® Plus



Friday, April 7, 2023 District Technology Committee (DTC)

10:30 a.m. - 12:00 p.m.

PCCD Zoom Meeting First Friday

COUNCIL MEMBERSHIP:

Chair: Antoine Mehouelley - Chief Technology & Information System (District) Co-Chair: Matthew Goldstein - President of Senate (COA)

Saurav Pudasaini - College of Alameda IT Rep (COA)
Didem Ekici - DE Rep
Patricia Rom - Merritt College IT Rep (Merritt)
Joseph Bay - Classified SEIU 2021 Rep (District)
Balamurali Sampathraj - Acting Director of College IT Services (Laney)
Nathan Pellegrin - Director of Research and Planning (Merritt)
Vincent Koo - Berkeley City College IT Rep (BCC)
Mark Swiencicki - PFT Rep
Natalia Fedorova - PCS Rep

Violeta de Leon - Note-taker NON-VOTING Member (District)

Members - 11 Quorum - 7 Student Journey Presentation by Kathy Bader - Highpoint

1. CALL TO ORDER (10:30 a.m.)

2. ADOPTION OF THE AGENDA (10:35 a.m.)

2.01 Adopt the Agenda April 7th, 2023

3. APPROVAL OF MINUTES (10:40 a.m.)

3.01 Approval of the Previous Meeting Minutes from February 3rd and March 3rd, 2023

4. PUBLIC COMMENT (10:45 a.m.)

4.01 Public Comments on DTC Meeting Agenda Items

5. COMMITTEE/COUNCIL REPORTS (1.5 minuets each (10:50 a.m.)

- 5.01 Berkeley City College IT Vincent Koo
- 5.02 College of Alameda IT Saurav Pudasaini
- 5.03 Laney College IT Acting Director Balamurali Sampathraj
- 5.04 Merritt College IT Patricia Rom
- 5.05 Distance Education Dr. Didem Ekici COA ESOL Department Co-chair/Faculty Distance Ed Coordinator

4/7/23, 8:48 AM BoardDocs® Plus

5.06 Marketing, Communication & Public Relations - Dr. Mark Johnson - District Executive Director

5.07 Planning & Institutional Research - Dr. Francisco Herrera - Associate Vice Chancellor Office of Institutional Research Department of Academic Affairs and Student Success

6. CARRIED OVER AND NEW ITEMS (11:00 a.m.)

6.01 Student Journey Report - Kathy Bader - Highpoint - 20 minutes (11:20 a.m.)

6.02 Elect Tri-Chair - N. Fedorova - 10 minutes (11:30 a.m.)

6.03 Security Update - D. Park - 5 minutes (11:35 a.m.)

6.04 PeopleSoft Update Phase 3 - A. Mehouelley - 10 minutes (11:45 a.m.)

6.05 Single Sign-on (SSO) - A. Mehouelley - 10 minutes (11:55 a.m.)

6.06 IT Services Update - D. Park - 5 minutes (12:00 p.m.)

7. ADJOURNMENT - 12:00 P.M.

8. NEXT MEETING - May 5th, 2023